Web dizajn
usluge

web design header

Jednostavno, lako za korišćenje, lepo na oko!

Scroll down

web design header

Korisnik na prvom mestu!

Web stranica treba da bude što jednostavnija da bi se potencijalni klijent lakše snašao na njoj. Znate onaj osećaj kad tražite nešto na nekom sajtu i ne možete da nadjete? Kada mi kreiramo sajt, njegovi korisnici taj osećaj nemaju!


Sajt mora da bude koncizan i jednostavan za upotrebu, bez preteranih dodataka koji odvlače pažnju korisnika.


Sajt mora da bude napravljen tako da se korisnik lako snalazi na njemu, a u isto vreme da prija očima.


Šta znači to prija očima?


to znači da sajt ne umara korisnika, samim tim sajt mora da bude sveden, da nije prenatrpan, da su fontovi lako čitljivi a boje u skladu jedne sa drugima. Svi elementi treba savršeno da se uklapaju u jednu celinu, i jedino tako se postiže estetski lep i upotrebljiv sajt.

sections:web-design-services.index.content.bracely-website
sections:web-design-services.index.content.dumo-winery-website

Responzivan dizajn

Još jedan od problema koje uvidjamo svakodnevno jesu web stranice koje su loše optimizovane za mobilne uredjaje. S obzirom da većina korisnika pristupa sajtovima sa mobilnog telefona to predstavlja ozbiljan problem.


57% korisnika interneta kaže da neće preporučiti preduzeće sa loše dizajniranom web stranicom na mobilnom uredjaju! Izvor: Hubspot


Sajtovi koji imaju responzivan dizajn se prilagodjavaju veličini uredjaja na kome se prikazuju i samim tim ne može doći do lošeg korisničkog iskustva kada se pristupa sa mobilnog telefona ili tableta.

Sajt bez greške

Nakon što dizajneri i web developeri završe svoj posao, Vaš sajt ide na testiranje kako bi se uklonili svi potencijalni nedostaci i greške (eng. Bug).

Naručite izradu web sajta

Ukoliko ste spremni da investirate u bolju povezanost sa Vašim klijentima i samim tim svetliju budućnost Vašeg biznisa, naručite uslugu izrade web sajta. Za Vas ćemo kreirati web sajt po najnovijim svetskim standardima koji će se izdvojiti unikatnim dizajnom i jednostavnim korišćenjem.

Web dizajn

Web dizajn

FAQ’s

Frequently asked questions

Kontaktirajte nas

e-mail: office@bluestudio.rs

Pridružite se našoj Bluestudio zajednici kako biste dobijali najnovija ažuriranja

Bluestudio

Politika privatnostiPolitika kolačićaUslovi korištenja

Sva prava zadržana. Ⓒ 2022 Bluestudio